jak ja musze jechac bezposrednim, bo sie zagubie, jak jeszcze bede se piwko pil ;p
Begr finalnie kurwa nie moze w zadnym terminie;/
Kapec skoro jestes z Mitsu z jednej wioski to czemu nie mozecie pojechac razem?;]
btw. nie znam slowa kompromis, mozesz jechac na Białystok,zachaczając o moja wioske i ja sie dosiade ;] byloby extra;]
edit.
kapec, patrz kurwa;]
mam autobus z Bialegostoku do W-wy przez SIEMIATYCZE, ŁOSICE, SIEDLCE.
Dosiadziesz sie w Siedlcach i jest gites, co Ty na to? wyjezdza z B-stoku o 7;15, wiec mysle, ze jakies 4h do Siedlec.
Ostatnio edytowany przez Msciciel (2008-07-22 16:47:06)
Kapok co Ty tu kozaczysz na forum ;p wypisujesz, że mnie wyciągniesz do Wa-wy a nawet się do mnie nie odezwałeś :> gdybym sam z ciekawości nie zajrzał co tam u Was słychać tak by mnie tyle na zlocie było ale ok, ja narazie nie wiem czy mogę wpaść, muszę to przemyśleć, poustawiać różne terminy, pomyśleć czy będę miał jakąś gotówkę itp. Jakby co odezwę się na pewno. Pzdr!
lol dalny ;d napisalem, ze nawine temat mitsu, a nie ze juz nawinalem ;pp takze wszystko przede mna ;] ale skoro juz mitus sam zajrzal na foro, to nie ma takiej potrzeby ;PP jezeli wytrzezwieje do 9.08, po moich urodzinach (6.08), to pewnie wpadne
BEgrin jest rox, mieszka 2h jazdy od miejscaq zlotu i ma wiecznie ten sam problem. A co z OPowiczami, zaden sie nei wybiera?? MI pasuje kazdy dzien oby nie 3 sierpnia i dzien przed/po.
Ostatnio edytowany przez Laputitek (2008-07-26 14:12:17)
Będzie dobrze ;]
Nawet nasz GM dzisiaj mi napisał na gadu, że reflektuje propozycje zlotu, chyba po Szklarskiej Porębie mu sie tak podobało, że teraz na każdy by z chęcią jeździł
Teraz taka kwestia, że będzie nas odbierać z dworców? Gospodarze: Arr i Lutek? :]
Ja tez bede na zlocie:P A jeszcze mam takie pytanie, mianowicie - kto i o ktorej najwczesniej moglby odebrac mnie z dworca?;p Bo przyjazd bym mial o 5.10 ;p
Ostatnio edytowany przez Iks (2008-07-27 17:09:29)